Bommelerwaard

Bloembollen in Well

0

Afgelopen dinsdag hebben medewerkers van de buitendienst, in samenwerking met dorpsraad Well, bloembollen geplant aan het Heust. Er ligt ongeveer 40 vierkante meter in het park, en aan het begin van het Heust ligt er aan beide kanten 20 vierkante meter in de berm.

Dat wordt een mooie entree in het dorp de komende lente!

De dorpsraad vroeg een subsidie aan via ‘Goed idee, doe er iets mee!’, de subsidieregeling waarmee o.a. het bevorderen van de kwaliteit van de openbare ruimte wordt gestimuleerd.

Heeft u ook een goed idee om de leefbaarheid in uw dorp te verbeteren? En wilt u weten aan welke voorwaarden uw idee moet voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie? Kijk dan op de pagina ‘Goed idee doe er iets mee’.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard