Bommelerwaard

Bewoner Poederoijen voor de tweede keer getroffen door beginnende brand

0

Bewoners van een pand aan de Nieuwendijk in Poederoijen zijn vanavond voor de tweede keer getroffen door een beginnende brand als gevolg van zwaar vuurwerk. Net voor elf uur maandagavond werd vuurwerk gegooid in de carport naast hun woonhuis.

Als gevolg van dat vuurwerk vlogen er meteen wat spullen in brand die in de carport lagen opgeslagen. Bij het zien van de beginnende brand heeft de bewoner eerst zijn auto naar buiten gereden, deze had al wat lichte schade. Vervolgens heeft hij zelf de vlammen kunnen doven, de brandweer van Brakel was inmiddels ook aanwezig die niet verder in actie hoefden te komen.

Afgelopen zaterdagavond werd er ook al zwaar vuurwerk in de carport gegooid, er blijkt dan ook duidelijk opzet te zijn geweest. De politie was ook aanwezig en die zouden enorm geholpen zijn iemand iets gezien zou hebben op zaterdagavond of op maandagavond. Is dat het geval bel dan naar 0900-8844

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard