Bommelerwaard

Autobanden in brand in Zuilichem

0

De brandweer van Brakel werd zaterdagavond opgeroepen omdat er een autobrand zou zijn op de Leendertdijk in Zuilichem. Ter plaatse aangekomen bleek er een aanhangwagen in brand te staan, die vermoedelijk was aangestoken want van de eigenaar of van het voertuig waar de aanhangwagen mee verplaatst is was geen spoor te bekennen.

Waarschijnlijk heeft er een brandbare vloeistof in de aanhangwagen gezeten want ook het wegdek raakte beschadigd.

De brandweer van Brakel moest de laatste dagen al diverse keten uitrukken voor brandjes. Diegene die daarvoor verantwoordelijk beseffen dikwijls niet dat ze mensenlevens in gevaar kunnen brengen. Op het moment dat brandweer en politie naar een dergelijke melding op weg zijn kan er ergens anders iets voordoen waar ze harder nodig zijn, bijvoorbeeld bij een reanimatie en de kans is dan groot dat de hulpdiensten als gevolg van een brandje te laat komen.

Verslag Hans Verbeek

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard