Altena

Altena Brass voor Altena

0

Hoe voor de hand liggend is het om als Brassband met de naam Altena een bijdrage te mogen leveren aan de feestelijke activiteiten rondom het tot stand komen van de nieuwe gemeente Altena.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019 hopen we door middel van deze concerten de nieuwe gemeente een imposante muzikale start te geven die symbool staat voor het nieuwe Altena.

Tijdens beide concerten in de OLV kerk in Hank passeren alle 21 kernen die Altena rijk is, muzikaal de revue. Voor elke kern wordt er een passend stuk ten gehore gebracht. Onze muzikale vrienden uit Altena in de deelstaat Nordrhein Westfalen in Duitsland, vertegenwoordigd met hun kerkkoor van de Lutherkirche aldaar, zullen hun muzikale felicitaties overbrengen en het geheel in een breder internationaal perspectief trekken. Altena houdt tenslotte niet op bij de Bergsche Maas of Merwede.

Ook mogen wij op de muzikale hulp van Christelijk Mannenkoor ‘Altena’ rekenen.

Het concert wordt op passende wijze afgesloten met een verenigend afscheid, waarbij alle muzikale deelnemers inclusief alle gasten betrokken zullen worden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena