Bommelerwaard

Aanhouding ‘S nachts op het bedrijventerrein

0

Vrijdag op zaterdagnacht, omstreeks 04:35 uur zagen agenten tijdens een surveillance op het bedrijventerrein De Ooijk in Zaltbommel een voertuig hard wegrijden bij een bedrijfspand. Ter hoogte van de schaapjesrotonde lukte het de politie het voertuig te achterhalen. Toen zij het kenteken controleerden via het politiesysteem bleek het voertuig niet verzekerd te zijn en was de APK sinds begin van dit jaar verlopen.

Genoeg reden voor een uitgebreide controle vonden de agenten. De bestuurder een 53-jarige inwoner uit Tiel bleek ook geen onbekende van de politie te zijn.

In de auto werden diversen inbrekerswerktuigen aangetroffen. Ook werd er een alcoholtest afgenomen. Deze was positief. De bestuurder is aangehouden en ingesloten op het bureau in Tiel. De uitslag van de ademanalyse op het bureau bedroeg 330 ug/l.

Tegen de verdachte worden diverse verbalen opgemaakt. Er wordt nog onderzocht of er daadwerkelijk sprake is geweest van inbraak of diefstal op het bedrijventerrein

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard