BommelerwaardSport

Villapardoesdag Sinterkerst en nieuw bingo

0

Op 29 Juni 2019 zal op locatie Sportpark Maartenshof (GVV’63) te Gameren alweer voor de 8e keer de Villa Pardoesdag Gameren organiseren.

Al een aantal jaren doen zij met een team enthousiaste vrijwilligers er alles aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Villa Pardoes huis in Kaatsheuvel. Het Villa Pardoes huis is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun gezin kunnen deze kinderen hier gratis van een week vakantie genieten. Even geen zorgen voor kind en het gezin.

Een onderdeel van de Villa Pardoesdag Gameren is een bingo. Deze bingo wordt gehouden op vrijdag 23 november op sportpark maartenshof in Gameren. (GVV’63 kantine) Hier zal een bingo gehouden worden waar hele mooie prijzen gesponsord worden door bedrijven. Dit zijn geld prijzen en mooie materiële prijzen. Hierdoor kan de volledige opbrengsten naar villapardoes gaan.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard