Altena

Verkiezingsdebat in Xinix te Nieuwendijk

0

Met de fusie van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem staat regio Altena aan de vooravond van een grote verandering in de politiek. Wat gaat dit concreet betekenen, wat zijn de standpunten van de ‘oude’ partijen, en wat hebben de ‘nieuwe’ partijen op hun beurt te bieden?

Deze en nog vele andere vragen zullen 15 november aanstaande beantwoord worden op het grote verkiezingsdebat in Xinix te Nieuwendijk. Alle regionale partijen zullen vertegenwoordigd zijn en zullen hun licht laten schijnen op zaken als kunst en cultuur, jeugd, sport en welzijn.

Niet alleen zullen de partijen hun eigen standpunten toelichten, er is ook ruimte voor het publiek om actief deel te nemen in de discussie. Iedereen is van harte welkom om op donderdag 15 november het verkiezingsdebat bij te wonen.

De avond start om 20u00 en duurt tot 23u00. Xinix podium staat aan de Doornseweg 2b in Nieuwendijk. Toegang is gratis!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena