Bommelerwaard

Veel belangstelling tentoonstelling Knagend Vooruit

0

De 58e clubshow van “Knagend Vooruit” in Nederhemert had ook dit jaar niet te klagen over zowel het aantal inzenders als over de bezoekers die een kijkje kwamen nemen in het dorpshuis. Met meer dan 400 inzendingen, 15 meer dan vorig jaar was het ook dit keer weer passen en meten om alle dieren een plaatsje te geven.

Maar bij een clubshow horen natuurlijk ook de nodige prijzen, de eigenaars met de hoogste punten in de verschillende categorieën werden vrijdagavond door voorzitter Remko Remmerde in het zonnetje gezet.

Een speciale prijs “De Jan Gouda Herinneringsprijs” ging naar Gerrie van Rumpt- van Kesteren. Wie nog een wil gaan kijken, de tentoonstelling is vanavond nog tot 22.30 uur en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op beide dagen zijn er weer diverse fraaie prijzen te winnen, onder andere een hoofdprijs van 100 euro.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard