Bommelerwaard

Uitnodiging Wereldmuziek in brede school De Waluwe

0

Met en voor alle inwoners in de regio, vluchtelingen- en migrantengroepen, families, vrienden en bekenden, iedereen is van harte welkom! Zondagmiddag 25 november 2018 van 14.00 – 16.00 uur in brede school De Waluwe – Cultureel Café.

Een verrassend programma met muziek Inloop vanaf 13.30 uur: koffie en thee staan klaar. Wereldmuziek: met medewerking van muzikanten én deelnemers, samen muziek maken, spelen, zingen, dansen en elkaar ontmoeten. Muziek kent geen grenzen. Er is een open podium, u bent van harte welkom om iets te laten horen, zien, presenteren?

Plaats: Kompas – Multicultureel Café – ingang kant Jumbo – Fiep Westendorpplein | Entree is gratis.

Met muziek de wereld rond. Wereldmuziek biedt de mogelijkheid te spelen en te leren van en met elkaar. Wilt u meehelpen, mee muziek maken, bespeelt u een instrument, kunt u zingen of dansen? Welkom. Samen muziek maken en/of luisteren, iedereen kan meedoen. U kunt altijd binnenlopen op zondagmiddag!

U kunt ook iets lekkers, zoet/hartig uit eigen keuken meebrengen. Kom samen met familie, vrienden, buren, taalmaatjes, collega’s en bekenden! Stichting Kompas organiseert ‘Wereldmuziek’ samen met Vluchtelingenwerk, muzikanten en inwoners uit alle culturen in de Bommelerwaard en regio. Muzikanten, zangers, muziekgroepen, dansers, uw medewerking is altijd welkom.

Organisatie: Stichting Kompas en Vluchtelingenwerk, Kees Krijnen, Nico Engels, Joep Beliën, Joke Verkuijlen. Informatie: kompasjokeverkuijlen@upcmail.nl of tel. 0418-51265

Lees de flyer: Wereldmuziek uitnodiging zondag 25 november 2018

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard