Altena

Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

0

Op donderdag 6 december van 18.30 tot 20.30 uur wordt er weer een tweedehands boekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. De verkoop vindt plaats op de eerste etage bij Jac. van Bergeijk Mode & Wonen aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg. Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht.

Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlogs, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit. Vrijwilligers Dirk en Nel Bouman ontmoeten u graag.

Op woensdag 12 december is er nog een verkoping gepland van 13.30 tot 15.30 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena