Altena

Stremming veer Aalst en Veen

0

Volgende week wordt één van de motoren van de Aalst II vervangen. Dit betekent dat de pont tussen Aalst en Veen op maandag 26 november een gedeelte van de dag uit de vaart zal zijn, om de motor uit het schip te halen. Op donderdag 29 november wordt de motor weer teruggeplaatst.

Gedurende deze twee dagen wordt de pont gestremd van 09.30 uur tot 14.00 uur. Hierdoor hebben scholieren en woon-werkverkeer er het minste last van. Voor en na deze tijdsperiode kun je dus gewoon met de pont naar Aalst of Veen op 26 en 29 november.

Het kan echter ook zijn dat de stremming korter duurt of enigszins wordt gewijzigd op deze dagen. Houdt daarom de Riveer app in de gaten als je naar de overkant wilt. Daarin wordt je met een gratis pushbericht geïnformeerd over het laatste nieuws – dus ook als het veer weer in de vaart is.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena