Altena

Stremming Aalst-Veen op 28 november

0

Afgelopen maandag 26 november werd één van de motoren van de Aalst II verwijderd vanwege een reparatie. In eerste instantie zou de motor donderdag teruggeplaatst worden, maar de werkzaamheden gingen sneller dan verwacht. Daarom is de veerpont tussen Aalst en Veen op woensdag 28 november enkele tijd uit de vaart. De stremming van donderdag komt hiermee te vervallen.

Woensdag 28 november wordt de pont gestremd van 12.00 tot 13.30 uur. Hierdoor hebben scholieren en woon-werkverkeer er het minste last van. Voor en na deze tijdsperiode kun je dus gewoon met de pont naar Aalst of Veen op 28 november. Het kan echter ook zijn dat de stremming korter duurt of enigszins wordt gewijzigd op deze dag. Houdt daarom de Riveer app in de gaten als je naar de overkant wilt. Daarin wordt je met een gratis pushbericht geïnformeerd over het laatste nieuws – dus ook als het veer weer in de vaart is.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena