Altena

SGP-jongeren roept op te gaan stemmen

0

Woensdag 21 november zullen de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Altena gehouden worden. Op de verkiezingsborden en aan lantaarnpalen hangen de posters van de verschillende partijen. Door de brievenbussen komen kranten, glossy’s en flyers, allemaal met de oproep op een bepaalde partij te stemmen. Ook worden er verschillende debatten, zoals het Groot verkiezingsdebat Altena op 16 november, georganiseerd. Dit om de mensen de verschillen tussen de verschillende partijen te laten ontdekken en hen op 21 november een bewuste keus te laten maken.

Als SGP-jongeren Werkendam willen wij alle partijen succes wensen in de laatste week voor deze verkiezingen. Wat is het mooi om te zien dat er zoveel partijen zijn, die zich willen gaan inzetten voor de nieuwe gemeente Altena. Het is daarom belangrijk dat jongeren en ouderen gaan stemmen. Iedere stem telt, misschien komt door jouw stem wel de partij in de raad, waarvan jij wilde dat deze in de raad zal komen. En daarom de oproep: Kies bewust en stem 21 november op de partij die het beste bij jou past.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena