Altena

SCHRIJF JE NU IN VOOR JEUGDMUZIEKDAG ALTENA 2019!

0

De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2019 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 9 februari 2019 in ’t Verlaat in Almkerk. Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema is: “Actie!”.

Naast gezamenlijke repetities wordt er 's middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint
om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 23 december 2018 aan via de link op de homepage van www. jeugdmuziekdagaltena.nl . Elke muzikant tot ± 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet per se lid te zijn van een muziekvereniging.

Kosten voor deze dag zijn €7,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19:00 uur en daarvoor is de entree gratis.

Nog vragen? Kijk op www.jeugdmuziekdagaltena.nl of mail naar info@jeugdmuziekdagaltena.nl.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena