Altena

SamenLoop voor Hoop Altena krijgt eigen winkel

0

Een maand na de officiële start van de SamenLoop voor Hoop leeft het al enorm in Altena. Er zijn inmiddels al 25 teams aangemeld, goed voor ruim 200 deelnemers.

Team 3 : De Samenlopers, gaat in het leegstaande pand van voormalig slagerij Nieuwkoop een SAMENloopWINKEL beginnen. Een winkel waar ieder team zijn zelfgemaakte artikelen aan de man kan brengen, maar waar ook bruikbare 2dehands spullen worden aangeboden waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van Samenloop voor Hoop Altena.

Op maandagavond 3 december tussen 19.00 en 20.00 uur staan De Samenlopers voor u klaar om uw, nog bruikbare, spullen te ontvangen aan de Dorpsstraat 45 in Rijswijk.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn spullen te brengen kunt u dit doorgeven via mail aan johnjtreffers@gmail.com  of via telefoonnummer 06-49449925 en dan wordt het maandagavond 3 december door 1 van de teamleden bij u opgehaald.

De Samenlopers nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening op donderdagavond 6 december 20.00 uur.  Vrijdag 7 december is de winkel (extra) open van 16.00 tot 20.00 uur en vervolgens iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena