Altena

Politieke avond ondernemersvereniging de Linden

0

Op donderdagavond 8 november vanaf 20.00 uur is er een politieke avond in de Buitenhoff te Andel. De organisatie is in handen van ondernemersvereniging de Linden uit Andel. De belangrijkste vraag aan de politieke kopstukken van de partijen die aan de gemeenteraadsverkiezing mee doen is de leefbaarheid van de kleine kernen en het hoe kunnen we de economie versterken.

Aan dit debat doen mee namens;
– AltenaLokaal > John Bakker
– CDA Altena > Roland van Vugt
– CU Altena > Wijnand van der Hoeven
– Progressief Altena > Paula Jorritsma
– SGP Altena > Theo Meijboom
– VVD Altena > Pim Bouman

Iedereen is welkom en kan deze avond met zijn vraag hier terecht. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer zijn eigen verhaal in maximaal 3 minuten kan doen daarna worden vragen uit het publiek beantwoord .

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena