Bommelerwaard

Oproep aan getuigen om zich te melden bij de politie

0

Op zondag, 28 oktober 2018 omstreeks 17.30 uur fietste een 55 jarige vrouw vanaf de Oostenbroekweg linksaf de Laarstraat in Velddriel op. Ze werd door een auto van achteren aangereden en kwam ten val. Er stapten 2 onbekende mannen uit, die haar uitscholden en meteen begonnen te slaan en schoppen naar de vrouw die op de grond lag. De vrouw werd meerdere malen in haar gezicht geslagen en op haar lichaam. Na de mishandeling is zij in het ziekenhuis behandelt voor kneuzingen over haar hele lichaam en een gebroken neus. Volgens de vrouw reden de beide mannen in een lichtkleurige sedan, nieuw type. De vrouw weet geen aanleiding voor deze ernstige mishandeling. 

De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden bij de politie. U kunt hiervoor met ons bellen op 0900-8844 en vragen naar de recherche in Tiel. (2018488930) Blijft u liever anoniem? Dan kunt u uw verhaal ook kwijt bij meld misdaad anoniem op telefoonnummer: 0800 7000

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard