Bommelerwaard

Onbekende man steelt fiets. Wie (her)kent hem?

0

Deze man nam op vrijdagmiddag 10 augustus een fiets weg vanaf de Gasthuisstraat in Kerkdriel. Hij nam de fiets, die op slot stond, mee door het achterwiel op te tillen en ermee weg te lopen. Het gaat om een blanke, kalende man van middelbare leeftijd met een buikje.

diefstal fiets

Onbekende man steelt fiets. Wie (her)kent hem?Deze man nam op vrijdagmiddag 10 augustus een fiets weg vanaf de Gasthuisstraat in Kerkdriel. Hij nam de fiets, die op slot stond, mee door het achterwiel op te tillen en ermee weg te lopen. Het gaat om een blanke, kalende man van middelbare leeftijd met een buikje.Weet jij wie dit is? Neem dan contact met ons op. Dat kan via een pb of via de tiplijn; 0800-6070. Wil je anoniem informatie delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.2018368255

Geplaatst door Politie Bommelerwaard op Maandag 19 november 2018

Weet jij wie dit is? Neem dan contact met ons op. Dat kan via een pb of via de tiplijn; 0800-6070. Wil je anoniem informatie delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard