Altena

Nieuwste uitdaging is Project V voor Jeugdfanfare Altena

0

De nieuwste uitdaging is Project V voor Jeugdfanfare Altena: JA! mag de wereldpremière uitvoeren van de compositieopdracht die aan Leon Vliex is gegeven ter gelegenheid van Altena Bruist!

In deze compositie , waaraan inmiddels de door JA!-deelnemer Fleur Groenenberg de titel ‘Elementa’ is gegeven, heeft Leon Vliex kenmerken van de huidige drie gemeentes muzikaal verwerkt en laten samenvloeien waarna ze de nieuwe gemeente Altena gaan voorstellen.

JA! begroet en ontmoet u graag op de wereldpremière ter gelegenheid van de vorming van de gemeente Altena op zaterdag 5 januari 2019 vanaf ongeveer 18.30 uur te Hank in ‘t Uivernest (kaarten zijn gratis, wel vooraf reserveren: https://www.aalburg.nl/…/…/aanmelden-fietsen-altena-bruist-0)

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena