BommelerwaardSport

Maasloop 2018

0

Traditioneel wordt de eerste zondag van december de Maasloop georganiseerd door De Trillende Spaken. Zondag 2 december is de dertigste editie, de start is om 11:00 uur bij de Zandmeren in Kerkdriel.

TWC de Trillende Spaken staat bekent als een toerfietsclub. Maar TWC staat voor Trim Wieler Club, tijdens de oprichting van de club was de doelstelling breder dan alleen fietsen. Mede om de naam eer aan te doen wordt de Maasloop georganiseerd.

Het parcours bestaat uit een ronde van vijf kilometer door recreatiegebied de Zandmeren en de Maasdrielse uiterwaarden. Het gehele parcours is verhard. Lopers die zich inschrijven voor de tien of de vijftien kilometer zullen deze ronde respectievelijk twee of drie keer afleggen. Aan het begin van ronde twee en drie is een drankpost aanwezig.

Bij voorinschrijving via de website (t/m woensdag 28 november) zijn de kosten 5,00 euro. Bij daginschrijving is dat 6,00 euro. Voor meer info: www.detrillendespaken.nl/maasloop of de Facebookpagina van de Maasloop.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard