Altena

Lijsttrekkers Altena verkiezingen stellen zich voor

0

U kiest samen met andere inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem een nieuwe gemeenteraad. Misschien weet u al precies op wie u gaat stemmen. Of u twijfelt nog. Of u vraagt zich af waarom u eigenlijk zou gaan stemmen.

Vanaf deze week stellen de lijsttrekkers van CDA AltenaSGP AltenaAltenaLokaal ChristenUnie AltenaProgressief Altena en VVD Altena zich in het programma Politiek is OKÉ voor op Oke TV 

Ben jij ook zo benieuwd hoe de “aanvoerders” reageren op diverse thema’s en stellingen? Kijk dan op ziggokanaal 41 voor de streek Altena en Gorinchem. Voor de Bommelerwaard schakel je naar ziggokanaal 36

Politiek is OKÉ met Burgemeester Yves de Boer

Burgemeester Yves de Boer vertelt over de gemeenteraadsraadsverkiezingen Altena Oke TV Oké Redactie Dree Slinger

Geplaatst door Oke TV op Zaterdag 27 oktober 2018

Stemhulp
Vul de online stemhulp in! Zo krijgt u een idee over welke partij het beste bij u past. Bij een stuk of 20 onderwerpen vult u uw mening in. Na afloop kunt u uw mening vergelijken met de mening van de partijen.

De uitzendingen worden dagelijks random uitgezonden op Oke TV 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena