Bommelerwaard

Kleindierenshow Knagend Vooruit Nederhemert

0

De tijd van tentoonstellingen en shows voor kleindieren staat weer voor de deur. Velen hebben ongetwijfeld weer mooie hoenders, dwerghoenders, konijnen en sierduiven gefokt in het voorjaar. Ook de fokkers van “Knagend Vooruit” zijn weer druk met hun mooiste dieren te selecteren voor de komende kleindieren tentoonstelling op 23 en 24 november in Dorpshuis “De Gaarde” te Nederhemert. Voor de 2e keer zullen er ook sierduiven te bewonderen zijn. De vereniging verwacht bijna 400 inschrijvingen te mogen verwelkomen.

58ste Clubshow.
Vrijdag is overdag de besloten keuring maar vanaf 19:00 uur zijn publiek en fokkers welkom om de gekeurde dieren te bewonderen en de behaalde resultaten te zien. Om 20:00 uur is de prijsuitreiking.

In de foyer van het dorpshuis is het altijd een gezellige samenzijn waar men onder het genot van een drankje uw vragen/info of ervaringen met fokkers kunt stellen/delen. Tevens kunt u dan meedingen naar de prachtige prijzen die de vereniging altijd in de verloting heeft zitten. Maar u kunt ook meedoen met het “Rad van Avontuur” waar u mooie prijzen mee kunt winnen inclusief een “superronde” met meer dan 60 prachtige prijzen.

De deuren van “De Gaarde” zijn geopend op vrijdag vanaf 19:00 en zaterdag van 13:00-17:00 uur. De entree is gratis.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard