Altena

Kindervoorstelling – Afscheid Gemeente Aalburg

0

Afgelopen woensdag was de 1e voorstelling van kindervoorstelling ‘Gekrakeel op het Kasteel’ .Een verhaal over de tijd van Kastelen, met een vleugje verhaal over Altena.

In Eethen was het een gezellige boel, waar de kinderen volop aan mee deden. Ook wethouder Schreuders werd uitgedaagd om even mee te doen. De voorstelling wordt verzorgd door professionele spelers, Nar Pietro en Troubadour Timo.

De 2e en  laatste voorstelling is woensdag 21 november om 14.00 uur in MFC d’Alburcht in Wijk en Aalburg. De voorstelling is gratis en om 15:00 uur afgelopen. Ouders / grootouders mogen erbij aanwezig zijn. Het is voor kinderen van basisschool leeftijd en uit de gemeente Aalburg.

Aanmelden is niet nodig!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena