Altena

Kinderen ontbijten met burgemeester Naterop in het gemeentehuis

0

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Wijk en Aalburg nodigt burgemeester Naterop op vrijdag 9 november 35 leerlingen van de Oranje Nassau school uit Veen, uit voor een gezamenlijk ontbijt in het gemeentehuis, net als in zo’n 275 andere Nederlandse gemeenten.

In het gemeentehuis schuiven ze samen aan de ontbijttafel en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag. Burgemeester Naterop betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, die zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen.

Met het jaarthema ‘Een feestje voor iedereen!’ laten het Nationaal Schoolontbijt en Kinderpostzegels zien dat een feestje pas een feestje is als iedereen erbij hoort.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena