Bommelerwaard

Kaartverkoop Matthäus Passion Zaltbommel van start

0

Voor de 55e editie is het bestuur van de Stichting Matthäus Passion Zaltbommel trots om u de uitvoering van De Nieuwe Philharmonie Utrecht in Zaltbommel aan te bieden.
Dirigent en artistiek leider Johannes Leertouwer heeft een eigen kijk op Bach’s meesterwerk. Hij begeleidt de uitvoering vanaf zijn viool en de solisten zingen zelf ook alle koorpartijen. Dit maakt het geheel heel open en indrukwekkend.

Leertouwer zegt zelf over zijn keuze: “Uitvoeringen van de grote werken van Bach, met slechts één zanger per stem, zijn in Nederland nog betrekkelijk zeldzaam. Bij een enkelvoudige bezetting is alles heel transparant en de dramatiek zeer persoonlijk, terwijl we toch grote contrasten kunnen realiseren. Voor ons de eerste keer in Zaltbommel en de Sint-Maartenskerk is een prachtige kerk. Wij zien er naar uit hier op te treden.”

De voorbereidingen zijn sinds eind augustus in volle gang en de kaartverkoop is recent gestart. Dé Matthäus Passion van Rivierenland gaat in 2019 op zaterdag 13 april klinken. Momenteel geldt een leuke vroegboekkorting en bent u er al vanaf € 33,- live bij! Besluit u Matthäusvriend te worden, dan krijgt u nog eens € 5,- extra korting, voor u en uw introducé! Klik hier voor kaarten Evenals voorgaande jaren is er keuze uit drie rangen. De eerste rangskaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard