Altena

Juffrouw Tineke neemt afscheid van de kinderopvang

0

Vrijdag nam juffrouw Tineke afscheid van de kinderen van Kinderopvang Trema in Genderen. Na bijna 20 jaar gaat juffrouw Tineke met pensioen.

Ongeveer 43 jaar geleden startte Kinderopvang De Snatertjes in Genderen en vonden een prima onderkomen in het dorpshuis van Genderen. Later werd de kinderopvang onderdeel van Trema Kinderopvang en Welzijn.

Zo’n kleine twintig jaar geleden nam juffrouw Tineke de kinderopvang over van juffrouw Hennie en vandaag gaat juffrouw Tineke met pensioen. Juffrouw Tineke werd opgewacht door de kinderen van de kinderdagopvang en werd ze toegezongen door de kinderen. Ze mocht over de rode loper, waar de kinderen een lange rij vormden met bogen. Eenmaal binnen hadden de kinderen nog een aantal mooie liedjes voor haar in petto en kreeg ze een mooie diadeem op in de vorm van een kroon. Later werd er samen met de kinderen nog van de grote taart gesmuld die speciaal voor het feest was gemaakt.

Wel liet juffrouw Tineke weten dat ze de kinderen niet zal vergeten en af en tot nog eens binnen zal wippen. “Het was een prachtige tijd en heb heel wat mooie dingen meegemaakt, maar nu is het tijd om met pensioen te gaan”, verteld juffrouw Tineke. Na het afscheid van de kinderen in Eethen en Genderen volgt morgen nog haar verjaardag en daarna gaat ze genieten van haar welverdiende pensioen.

De openingstijden voor de plaatsen Eethen en Genderen zijn:

Genderen:
dinsdag en vrijdag: van 8.30 tot 12.00 uur

Eethen:
Maandag en donderdag: 8.30 uur tot 12.00 uur
Woensdag en vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur

Het centrale telefoonnummer is 0183-408444

Wie meer wel weten over Trema Kinderopvang en Welzijn moet de website maar eens bezoeken van Trema: www.trema.org.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena