Altena

Jubileumvoorstelling shantykoor Muiterij Kantje Boord

0

Dit jaar bestaat shantykoor Muiterij Kantje Boord 20 jaar. In al die jaren heeft het koor veel meegemaakt en een rijk repertoire opgebouwd. Reden genoeg om het jubileumjaar niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Een artistieke terugblik op de rijke historie van vele eeuwen zeemanschap van de heldenliedjes gecombineerd met de geschiedenis van 20 jaren shantykoor Muiterij Kantje Boord.

Dit alles is opgemaakt in een heuse theatervoorstelling in de “De VoorsteVenne” te Drunen. Deze voorstelling met als thema “Ons Bestaan” staat onder leiding van onze dirigente Annemieke Kamphuis en we worden hierbij ondersteund door dameskoor Eijgen Wijsch.

U bent van harte welkom op zaterdag 17 november om de voorstelling bij te wonen. Kaarten zijn te koop voor € 10,- per stuk (incl. koffie of thee) en verkrijgbaar bij de verkooppunten die vermeld staan op onze site www.muiterij-kantje-boord.

Aanvangstijd: 15.30 uur | Eindtijd: circa 17.30 uur | Locatie: theaterzaal van “De Voorste Venne” | Adres: Afrikalaan 100 | Plaats: Drunen

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena