Bommelerwaard

Ik ben als waarnemer gekomen en ik ga als waarnemer weg

0

De gemeente Zaltbommel krijgt weer een vaste burgemeester, maar dat zal niet Peter Rehwinkel zijn. In het Algemeen Dagblad zegt Peter Rehwinkel ,,Ik heb de fractievoorzitters laten weten dat ik niet ga solliciteren. Dat was een moeilijke beslissing die ik met pijn in mijn hart heb genomen. Want ik beleef hier een gouden tijd en heb me vanaf de eerste dag ontzettend welkom gevoeld. Bovendien ben ik me inmiddels aan veel mensen gaan hechten.” Dat hij niet solliciteert heeft dan ook niets met Zaltbommel te maken. ,,Het is een persoonlijke keuze. Wil ik me voor zes jaar vastleggen of wil ik de ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan?” Rehwinkel koos voor het laatste. ,,Ik ben als waarnemer gekomen en ik ga als waarnemer weg.”

Als alles volgens schema verloopt, heeft Zaltbommel na de zomervakantie van 2019 weer een vaste burgemeester

 

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard