AlmkerkAltena

Het gemeentehuis is aan het einde van het jaar gesloten

0

Maak op tijd een afspraak als u de gemeente dit jaar nog nodig heeft. In verband met de fusie tot de gemeente Altena en de verhuizing naar het nieuwe gebouw in Almkerk, is het gemeentehuis van vrijdag 21 december tot en met woensdag 2 januari gesloten. Ook de digitale dienstverlening is heel beperkt. De website van de gemeente is wel bereikbaar, maar u kunt in deze periode geen formulieren invullen en naar ons opsturen.

Wilt u een nieuw paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs aanvragen? Doe dit dan uiterlijk 13 december om het dit jaar nog op te kunnen halen. Maak op tijd een afspraak en wacht als het even kan niet tot het laatste moment.

Vanaf donderdag 3 januari heten wij u van harte welkom bij de gemeente Altena.

Gemeente Altena
Sportlaan 170

4286 ET Almkerk

We werken ook in Altena alleen op afspraak. Openingstijden vanaf donderdag 3 januari:
Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 20.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk