Altena

Herstellen bruggen in Genderen en Drongelen

0

Op 26 november start Batec betonrenovatie met het herstellen van 3 bruggen in de gemeente. Het gaat om de brug in De Tol in Genderen ter plaatse van het inlaatkanaal, de brug in de Eindsestraat en de brug in de Hagoort.

De werkzaamheden vinden veelal plaats onder de bruggen. Toch is het noodzakelijk om verkeersmaatregelen te treffen. Zo is de Tol tussen de Hoofdstraat en de Doeverensestraat afgesloten van 3 tot 15 december. Op de andere bruggen komt een halve verkeersafzetting.

De bruggen worden aan de onderkant gereinigd en waar nodig gerepareerd. Aan de bovenzijde van de bruggen worden de leuningen geverfd. De aannemer denkt tot 21 december bezig te zijn,  afhankelijk van het weer.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken van de gemeente. Deze is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 0416-698700.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena