OKE Media

Herbalanceren Concordiabrug tussen 27 en 29 november

0

De provincie Zuid-Holland voerde in oktober 2018 groot onderhoud uit aan de Concordiabrug in Gorinchem. Door deze werkzaamheden is het brugdek lichter geworden, waardoor de brug opnieuw gebalanceerd moet worden.

Gevolgen voor de omgeving
Om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden voor het balanceren van de Concordiabrug ’s nachts uitgevoerd. Dit zal gebeuren in de nachten van 27 op 28, en van 28 op 29 november. De werkzaamheden vinden plaats van 22.00 uur tot 05.00 uur. De brug is dan afgesloten voor al het verkeer en voetgangers. De werkzaamheden kunnen enige geluidshinder veroorzaken in de directe omgeving van de brug. Wij vragen hiervoor het begrip van omwonenden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media