Altena

Heel Maaswaarden Bakt!

0

Op donderdag 15 november was Zorgplein Maaswaarden het toneel voor de eerste editie van Heel Maaswaarden Bakt. Onder leiding van juryvoorzitter en bakker Gerard Hardeman uit Wijk en Aalburg, werden een tiental taarten beoordeeld op onder andere smaak en vormgeving. Van appeltaart tot aardbeientaart en van arretjescake tot monchou-taart; alles werd geproefd door de vakkundige jury.

Na rijp beraad werd de taart van Peta Bouman uit Wijk en Aalburg als lekkerste en mooiste gekozen. Zij mocht een dinercheque voor 2 personen bij restaurant de Waard in ontvangst nemen. Tweede werd Desiree Marijnissen uit Breda en de taart van Bep Thur uit Wijk en Aalburg kreeg de derde prijs. Voor alle deelnemers was er een leuke attentie.

Na de beoordeling door de jury mochten ook alle belangstellenden de baksels proeven. Daarnaast kregen de aanwezigen van de Gerard Hardeman nog wat tips en tricks die zij kunnen gebruiken voor de tweede editie van Heel Maaswaarden Bakt die in 2019 wordt georganiseerd.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena