Altena

Gratis kerstdiner 2e kerstdag in d Alburcht

0

Projectgroep ONE (Omzien Naar Elkaar) organiseert voor de tweede keer een gratis kerstdiner op 2e kerstdag. Mensen die eenzaam zijn, mensen die door omstandigheden een heerlijk kerstdiner niet kunnen veroorloven of de gezelligheid met kerst missen zijn van harte welkom in MFC ‘d Alburcht, Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg.

Ook mensen die graag eens kerst op een andere manier willen vieren met buurtbewoners zijn van harte welkom! De middag begint om 14.30 en eindigt rond 18.30 uur. Tijdens het diner zal het kerstverhaal verteld worden en wordt er muziek gemaakt. Voor kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten en is er oppas.

Op zaterdagochtend 1 december staat de projectgroep bij de Emté in Veen. Ze verkopen appelflappen en de opbrengst komt geheel ten goede van het evenement.

Ken je iemand die bij dit kerstdiner aanwezig wil zijn, geef dit dan even door via: Nicole Schilt 06-20562659 of projectgroepone@outlook.com Voor vervoer kan worden gezorgd

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena