Altena

Fietstocht actie door negen provincies tegen gaswinning in Altena

0

Maandagochtend 19 november starten lijsttrekker Philip den Haan van AltenaLokaal en Dino Tolhoek vanuit Loppersum (provincie Groningen) met een fietstocht actie van 260 kilometer. Deze fietsactie is tegen gaswinning in Altena en gaat vanuit Groningen, de provincie die al jaren gebukt gaat onder de gevolgen van het boren naar gas, door negen provincies naar Altena

Protestactie gaswinning (2)#altenabeweegtDino Philip Hetty Lenard en Ger in Loppersum

Geplaatst door AltenaLokaal op Maandag 19 november 2018

Naast Philip en Dino fietsen ook Lenard Huizer en Ger Klop mee. Het is de bedoeling dat zij in de avond aankomen net voor het groot verkiezingsdebat in het Brabantse Land in Rijswijk waar zij door Burgemeester Naterop van Aalburg worden opgevangen.

Vorige week heeft Minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) het winningsplan van Vermilion Energy voor ontwikkeling van een gasveld in Aalburg goedgekeurd. Om die reden heeft AltenaLokaal op petitie.nl een handtekeningenactie begonnen. Bijna 900 mensen hebben deze al ondertekent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena