Altena

Feestelijke intocht Sint Nicolaas in Wijk en Aalburg

0

Zaterdag 17 november 2018 zal Sint Nicolaas voor de allerlaatste keer aanmeren aan de Wijkse Bol
te Wijk en Aalburg in de gemeente Aalburg.

Kapitein Krielaart zal met David zorgen dat Sint Nicolaas weer keurig op tijd, ongeveer 14.30 uur, aan de Wijkse Bol zal aankomen voor een bezoek aan het dorp Wijk en Aalburg. Waar hij zal worden begroet en toegezongen door heel veel kinderen en door Burgemeester de heer Naterop van de gemeente Aalburg.

Na een korte tocht zal Koetsier Van Kuijk Sint Nicolaas en de heer en mevrouw Naterop naar D ‘Alburcht brengen waar het feest dan kan beginnen. Een feest met veel muziek, heel veel spelletjes en nog meer snoep, alles voor een mooi en gezellig feest zal weer aanwezig zijn. Een mooie manier om afscheid te nemen van onze Gemeente Aalburg.

Het is een feest is uiteraard voor iedereen en gratis toegankelijk.Om de kosten een beetje te drukken is er een grabbelton en worden er lootjes verkocht met mooie prijzen. .

Er is ook gedeelte van de zaal gereserveerd voor de ouders, grootouders en overige familie. Vanaf het gezellige familieterras kunnen zij genieten van sfeer, de peuters, kleuters en overige kinderen die worden bezig gehouden door de aanwezige Pieten en mensen die weer klaar staan met spelletjes waar geheel gratis aan kan worden deelgenomen.

Om ongeveer 17.00 uur zal Sint Nicolaas dan weer uit Aalburg vertrekken.

Organisator W.S.V. Wandelvreugd bedankt iedereen die dit feest mogelijk heeft gemaakt en  hopen dit in de toekomst nog vele jaren samen te mogen doen!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena