Bommelerwaard

Eenzijdig ongeval op de Van Heemstraweg 

0

Bij een eenzijdig ongeval op de Van Heemstraweg  (N322) is een man gewond geraakt. Het slachtoffer was met zijn personenauto van de weggeraakt en kwam vervolgens bekneld te zitten in zijn voertuig.  Het duurde even voordat de hulpverleners bij het ongeluk waren, dat kwam doordat ze een melding hadden gekregen dat het ongeluk in Brakel zou hebben plaatsgevonden.

Zowel de brandweer als de politie waren de Heemstraweg afgereden richting de sluis in Andel. Vervolgens zijn ze teruggegaan richting Zaltbommel en troffen daar het ongeluk aan. De brandweer van Brakel vervolgens meteen begonnen met de hulpverlening, ze moesten het dak van de auto knippen om het slachtoffer te bevrijden. De man was volledig bij bewustzijn en aanspreekbaar. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard