Bommelerwaard

De stadswallen komen op SBS6 tv

0

De stadswallen komen op tv. Van bovenaf bekeken en vanaf de grond. Zoals het er nu naar uitziet op 16 december bij SBS6. Het programma ‘Holland van Boven’ heeft Zaltbommel uit de lucht gefilmd en sfeervolle beelden wisselen af met korte interviewtjes.

Wethouder Gijs van Leeuwen en kunsthistoricus Roland Gieles komen aan het woord over het park en de Stadwallen. Vol oprechte trots vertellen ze over de waarde van het park voor de stad en voor de mensen. En over wat er de komende jaren staat te gebeuren. Over het bijzondere van het restauratieproject en het unieke karakter van de Zaltbommelse stadswallen.

Op de foto de voorbereidingen voor de tv-opnames met wethouder Gijs van Leeuwen en kunsthistoricus Roland Gieles.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard