Altena

Dana Treffers wint KEBO bokaal

0

Op Zaterdag 3 November Stond er bij H.S.V. de Bergse Maas  een wedstrijd op het programma met als inzet de Kebo dierenspeciaalzaak bokaal, Gevist werd er aan het riviertje de Alm achter Altenahoven in Almkerk.

Om 13.00uur was de inschrijftijd verstreken en konden de steknummers voor de 13 aanwezige deelnemers geloot worden. Hierna zocht iedereen zijn visplaats op. Het was lekker zonnig weer deze middag maar in de voorgaande nacht had het wel licht gevroren wat nog wel eens nadelig wil zijn voor de vangsten.

Om 13.40 werd door Toon het startsein gegeven waarna er gevoerd mocht worden en de dobbers te water gingen. Snel kwamen de eerste visjes boven water die bij de deelnemers op de eerste 8 nummers wel erg klein waren. Op de hogere nummers waren de vissen die gevangen werden gemiddeld genomen wat groter. De hele wedstrijd door werd er wel een visje gevangen maar het was minder goed dan we in deze tijd van het jaar gewend zijn op dit water. Op stek 7 en 8 wisten Kees en Johan beide rond de 100 vissen te vangen, maar de winst was er voor Dana die vandaag alle mannen het nakijken gaf en met 50 mooie voorns en blieken het hoogste gewicht van de dag liet noteren. Dit was overigens best bijzonder omdat zij vandaag voor de eerste keer dit seizoen mee heeft gevist en dit jaar nog geen enkele keer een hengel had aangeraakt.

Na afloop vertrokken we naar ons clubhuis café van Wijk in Genderen. Hier werd nog wat nagepraat over de wedstrijd die toch wel een hele verrassende winnaar kende.

Uitslag
1 Dana Treffers, 1820 gram
2 Johan Treffers, 1750 gram
3 Kees Treffers, 1740 gram
4 Toon vd Kolk, 1680 gram
5 Lena v Berkel, 1290 gram
6 Ad Treffers, 1060 gram
7 John de Ruijter, 950 gram
8 Jaap v Ballegooijen, 920 gram
9 Zeger vd Stelt, 700 gram
10 Wim vd Kolk, 460 gram
11 Ronald Minkels, 430 gram
12 Wout vd Kolk, 290 gram
13 Bert Kommers, 270 gram

Nadat er wat gegeten en gedronken was werd door Leon en zijn vriendin namens Kebo dierenspeciaalzaak uit Wijk en Aalburg de felbegeerde bokaal aan de winnares uitgereikt en ontving zij ook nog een cadeau bon die door hen geschonken is. Nadat ook alle andere prijzen uitgereikt waren werd de Kebo nog hartelijk bedankt voor het sponsoren van deze wedstrijd en vertrokken we weer huiswaarts.

De volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag 10 november. Gevist gaat er dan worden aan de Bakkerskil achter het hout in Nieuwendijk. Nummers loten om 13.00uur aan het water en we vissen die middag van 13.45 tot 15.45.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena