Bommelerwaard

Controle hondenbelasting van start in Zaltbommel

0

Vanaf maandag 5 november komen de controleurs van Legitiem B.V. bij u langs om te kijken of u honden heeft en of deze bij ons geregistreerd staan. Wij actualiseren met deze controle het overzicht van honden en hondenbezitters.

Uw hond aanmelden
Heeft u één of meerdere honden die nog niet bij ons bekend zijn? Geef dit dan zo snel mogelijk door. U meldt uw hond aan door het invullen en opsturen van het aangifteformulier. Dit formulier vindt u op onze website op de pagina hondenbelasting. Of u vraagt het formulier op via telefoonnummer 14 0418 of bij de balie in ons gemeentekantoor.

Controle
De controleurs komen van het bureau Legitiem B.V. en kunnen zich legitimeren.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard