Altena

CDA Altena bezoekt de bewoners van zorgcentrum Wijkestein in Wijk en Aalburg

0

Vrijdagmiddag 2 november bracht een delegatie van het CDA Altena een bezoek aan de inwoners van zorgcentrum Wijkestein in Wijk en Aalburg. Het doel van dit bezoek is in gesprek gaan met de bewoners, de organisatie en medewerkers om erachter te komen wat bij hen leeft.

Denk aan vragen zoals: hoe gaat het met u en hoe gaat het nu met de maaltijdverstrekking, na het sluiten van de centrale keuken, hoe smaakt het eten, is er werkdruk. Zijn de bewoners tevreden over de zorg en ervaren zij dat er voldoende personeel is om te helpen. Ook is gesproken over de invulling en ervaring van de activiteiten. Zijn er voldoende vrijwilligers en mantelzorgers.

Ten slotte vindt CDA Altena het belangrijk te weten welke vragen inwoners en organisatie aan de politiek hebben zodat deze worden meegenomen in ons politieke spectrum. Als dank voor hun input kregen alle inwoners een vroegtijdig mini Kerstboompje aangeboden.

Oud worden is mooi, maar oud zijn, valt niet voor iedereen mee. Daarom is goede zorg dichtbij huis of in een zorgcentrum heel belangrijk, stelt Jeannet Schouten, de nummer 6 op de kieslijst van het CDA.”

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena