Bommelerwaard

Arrestaties in Velddriel en Kerkdriel

0

De politie heeft dinsdagmorgen veertien mensen opgepakt bij een grote drugsactie in Limburg. De politie viel daarbij 29 panden binnen in heel Limburg, maar ook in Velddriel en Kerkdriel in de Bommelerwaard, zo meldt omroep L1mburg. Daarbij zijn drugs, wapens en contant geld in beslag genomen. Een aantal mensen is aangehouden.

In totaal nam de politie zo’n 1600 wietplanten, 1900 wietstekjes, veertien auto’s en boten ter waarde van 120.000 euro, 25.000 euro aan geld, tasers, wapens, computers en mobieltjes in beslag

Bij de actie tegen de georganiseerde criminaliteit werkten mensen samen van het OM, de politie, de Belastingdienst, het ministerie van Defensie, de gemeente Sittard-Geleen en het Team ondermijning Limburg. In totaal zijn bijna tweehonderd medewerkers betrokken.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard