AltenaBommelerwaard

Almgaard Christmass Foodtruck Festival

0

Het zal je maar gebeuren……. Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Maar wat als je wereld ineens op z’n kop staat? Eind juni van dit jaar hebben wij deze situatie als school van dichtbij meegemaakt. Een leerling van onze school, Vince Vorthoren, heeft 29 juni het vreselijke nieuws gekregen dat hij Medulloblastoom heeft. Dit is een hele agressieve vorm van hersenkanker. Er zijn meteen verschillende operaties en behandelingen gestart. Wat een rollercoaster!

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij als school na zijn gaan denken over hoe wij het Prinses Maxima Centrum, en daarmee Vince, een warm hart toe kunnen dragen. Daarom organiseren wij op donderdag 20 december van 16.00 uur tot 20.00 uur een foodtruck festival met de naam ‘Één voor allen, allen voor één!’

De opbrengst van dit foodtruck festival zal gedoneerd gaan worden aan het Prinses Maxima centrum, waar Vince op dit moment wordt behandeld. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd! Dus kom allemaal met een lege maag naar dit prachtige evenement!! 

Ps. Wilt u een bijdrage leveren aan dit evenement, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken door een mail te sturen naar info@almgaard.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena