Bommelerwaard

Afscheid Thom Ummels van lokale politiek Zaltbommel

0

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft donderdagavond afscheid genomen van D66- fractievoorzitter Thom Ummels. Hij stopt omdat hij gaat verhuizen naar een andere gemeente en kan om die reden niet langer deel uitmaken van de gemeenteraad in zijn huidige woonplaats Zaltbommel

Thom Ummels heeft ruim 12 jaar een actieve en vertegenwoordigende rol vervuld in de lokale politiek van Zaltbommel en de Bommelerwaard. Van 2006 tot 2010 was hij  voor D66 burgerraadslid en van 2010 tot heden was hij voor deze partij lid van de gemeenteraad van Zaltbommel. Na de verkiezingen van 2014 werd hij fractievoorzitter.

Zijn opvolgster is Elke Meyers. Zij zal in de raadsvergadering van 13 december formeel worden benoemd als raadslid

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard