Altena

Jongerenraad op zoek naar jou

0

De Jongerenraad Going4OneAltena is op zoek naar nieuw talent. Ben je minimaal 13 jaar en maximaal 23 jaar, dan kun je je bij de jongerenraad aansluiten. Ze vergaderen eenmaal per maand.

De jongerenraad verzorgt ook radio-uitzendingen en adviseren de gemeenteraad over allerlei onderwerpen zoals: verlichting, jeugd en veiligheid, drugs, verkiezingen, uitgaansmogelijkheden in Altena, en duurzaamheid. O ja, en twee keer per jaar gaat de jongerenraad op stap met elkaar.

Ook wordt de jongerenraad vaak uitgenodigd voor allerlei interessante dingen zoals kennisevents. Van dit alles leer je echt heel veel. Het nieuwste project is ‘Uitgaan in Altena’. Heb jij ideeën en wil je helpen om Altena nog leuker te maken, meld je dan aan bij de jongerenraad. Je bent van harte welkom. info@C4L-E.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena