BommelerwaardSport

UiterwaardenCross in de Bommelse Uiterwaarden

0

Op zaterdag 20 oktober zal de 2e editie van De Nationale UiterwaardenCross (KNWU) voor heren en dames veldrijders gereden worden. Midden in het centrum van Zaltbommel legt Stichting Cyclocross Zaltbommel met vele vrijwilligers een geweldig parcours van ruim 2500 meter met zand, gras, modder, hoogteverschillen en een finish op kasseien neer: een absolute must voor elke cyclocrosser!

Er zijn KNWU wedstrijden in de categorieën Junioren, Nieuwelingen, Beloften, Amateurs, Sportklasse voor zowel dames als heren, inschrijven kan via de website van de KNWU. Vanaf 10.00 uur zal er van alles te doen zijn op het evenemententerrein, naast veldritten zullen er ook clinics, lokale jeugdwedstrijden en een OktoberfestCross voor MTB plaatsvinden. Uiteraard is er ook in de CrossTent een divers programma met verschillende DJ’s en voldoende gezelligheid!

Voor het gehele programma en meer info kun je onze website bekijken!

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard