BommelerwaardSportZaltbommel

OKÉ FM veelzijdig met vele taken en disciplines

0

OKÉ FM/TV is de lokale omroep van de gemeente Zaltbommel (Bommelerwaard), Aalburg (Altena) en bestaat voor 100% uit vrijwilligers.  Wij zijn een veelzijdige media-instelling met vele taken en disciplines. OKÉ brengt dagelijks nieuws uit de streek op alle kanalen en informeert inwoners over gebeurtenissen in de streek. We produceren dagelijks radio, tv en web. Hierdoor is er bij de lokale omroep altijd wel iets te doen wat bij je past. Je hoeft niet direct een ster presentator of rastechneut te zijn om bij een lokale omroep vrijwilligers werk te doen. Voor de volgende functie’s zoeken wij nog samenwerkers.

Redactiemedewerkers(v/m)
Je bent een speurneus die het naadje van de kous wil weten? Geïnteresseerd en betrokken bij de Zaltbommelse samenleving, en het liefst van alles op de hoogte? Dan ben je degene die we zoeken. Voor diverse programma’s zoeken we versterking op het redactionele vlak. Natuurlijk valt dit ook te combineren met presentatiewerkzaamheden, het maken van reportages en het doen van interviews.

Presentatoren radio / tv (v/m)
Voor bestaande en ook eventuele nieuwe programma’s zijn we op zoek naar presentatietalent. Ervaring is leuk maar niet noodzakelijk, een lokale omroep is perfect geschikt om radio- en televisietalent te ontwikkelen en te ontdekken. Ook voor (beginnende of gevorderde) verslaggevers met een neus voor nieuws is ruimte!

Voor dj’s en televisiepresentatie geldt dat demo’s met enkele presentatiefragmenten welkom zijn op info@okefm.com

Programmatechnici (v/m)
Als programmatechnicus begeleid je de technische kant van een radio- en/of televisieprogramma. Je bent verantwoordelijk voor de totale programflow. Je bent vaardig met mengpanelen, zet muziek en jingles klaar, monteert en bereidt opgenomen items voor, belt gasten voor telefonische interviews, en zorgt dat het programma perfect klinkt.

Audiovisueel / Social- onlinemedia
Ben je bedreven op social media? Vind je het leuk om met beeld en techniek bezig te zijn (foto’s maken/ filmpjes monteren / nieuwscontent /socialmedia bijhouden) ? Laat het ons weten!

OKÉ radio, tv & web is bovendien continu op zoek naar verbindingen met andere mediaorganisaties, zoals Omroep Gelderland, Altena Digitaal, Digitaalburg, Bommlerwaardgids, Het Kontakt en Altena Regionieuws. Ook wordt er samengewerkt met onder meer verenigingen, scholen, ondernemers en maatschappelijke instellingen.

Op diverse disciplines van radio, tv  & web kan je bij ons vlieguren maken die nodig zijn om verder te komen in het media landschap. Voor vragen mail je naar info@okefm.com of een PB via Facebook

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard