AltenaBommelerwaard

Nationaal Park De Biesbosch stopt met de Biespas

0

Eind 2016 lanceerde Nationaal Park De Biesbosch het donateursprogramma De Biespas, een initiatief van Parkschap NP De Biesbosch en Staatsbosbeheer.

Biespashouders betalen een jaarlijkse bijdrage en ontvangen een fysieke Biespas waarmee zij voordelen genieten. Met hun donatie dragen zij bij aan het behoud van recreatieve voorzieningen in de Biesbosch.

Ondanks de enthousiaste ontvangst van De Biespas direct na de introductie is voldoende succes uitgebleven. Het aantal verkochte en geactiveerde Biespassen blijft sterk achter bij de verwachtingen. De initiatiefnemers hebben daarom besloten om per 1 september 2018 te stoppen met de verkoop van de Biespas. Huidige Biespashouders kunnen tot 31 december 2018  gebruik maken van de voordelen.

Informatie over de beëindiging en veel gestelde vragen zijn vanaf 1 september te vinden op www.biespas.nl

Biespashouders kunnen hun vragen ook stellen door een mail te sturen aan info@biespas.nl of via telefoonnummer 088 – 1717800

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena