AltenaBommelerwaardSport

STUUR ONS JE (PERS)BERICHTEN, MAAK JE ACTIVITEITEN BEKEND!

0

Stuur ons je persberichten toe, maak je activiteiten bekend, zorg voor extra publiciteit over de evenementen via de radio, online. We nemen dit graag mee in onze nieuws- en agendabulletins. Uiteraard is iedereen ook welkom om zelf eens zijn of haar vereniging te belichten. Dit is mogelijk per telefoon of live in de studio. Stuur de berichten op naar info@okefm.com , ook voor afspraken voor een radio-uitzending.”

OKE FM is in de gemeenten Aalburg en Zaltbommel te beluisteren via de kabel op 102. Daarnaast hoort u OKE FM in de ether op 106.4 FM (regio Altena), 105.3 FM (regio Langstraat) en 104.9 FM (regio Bommelerwaard)., via het glasvezel netwerk (Ziggo 915 en 916) en via ons gratis APP internet. Zie ook de website

LEES OOK : VOORDELEN OKÉ FM

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena